Pårørende

 

Pårørende til psykisk syge, bliver ofte glemt, eller også lader man som om de slet ikke er der. Når vi nu har rundet år 2023, så spørger man sig selv, kan det virkelig være rigtigt? Og det kan det! For når man er psykisk syg, så bliver familien/pårørende ikke inddraget nok. Men i Blæksprutten ved vi hvor vigtigt det er for de pårørende at få luft, at de får givet udtryk for deres frustration over at ingen vil snakke med dem om deres kære. Ofte føler pårørende til psykisk syge sig helt overladt til sig selv og helt alene i verden.

Derfor har vi i Blæksprutten altid tid til at snakke med de pårørende. For vi ved, hvor vigtigt det er, at have nogen at dele de grimme oplevelser med, for de pårørende er ikke alene. Nej, der er faktisk mange flere pårørende til psykisk syge end man egentlig skulle tro.

Og når man ved, at hver 4 - 5 dansker kommer i forbindelse med en psykiatrisk afdeling mindst en gang i livet, så er det ret tankevækkende at psykisk sygdom er så stort et tabu emne, som det i virkeligheden er. For det er jo ikke noget man sådan snakker om, vel?!
I Blæksprutten gør vi.

 

Du kan også kontakte Sind-Bornholm, for yderligere snak, hvis du ønsker at vide mere.


 

Værestedet Blæksprutten * Søndergade 29 * 3700 Rønne * Telefon 56 95 58 10


Bornholm Guide