Nada i Blæksprutten

 

                             

 

NADA er en god ting for krop og sjæl, akupunkturen giver en følelse af, at krop og psyke er i bedre balance. NADA går ind og stabiliserer kroppens ubalancer.

 

NADA er uden bivirkninger, og kan bruges sammen med al anden medicinsk og terapeutisk behandling.

 

NADA-metoden kan anvendes uden at du behøver, at fortælle om dig selv først. Du skal heller ikke blotte dig fysisk, da det kun er ørene der behandles. Ummidelbar effekt indtræder i løbet af 10-15 minutter. Man vil typisk føle sig afslappet, og falde til ro.

NADA kan bruges af alle.

 

Det kræver ikke en diagnose. Metoden drejer sig om at skabe balance, psykisk såvel som fysisk. Kernen i NADA er at finde ro, og blive bedre til at lytte til sig selv.

 

NADA foregår ved, at du får 5 nåle i hvert øre, sidder 45 minutter og slapper af, uden snak og mærker dig selv. Der kan godt sidde mange og få NADA på samme tid, dette vil kun gøre det endnu bedre. Du får tilbudt en kop NADA under behandlingen.

 

Efterfølgende tager vi en kort snak om dine oplevelser.

 

Det anbefales, at du kommer 2 gange om ugen, i et førløb af 20 gange. Efterfølgende vedligeholdes behandlingen, og det kan være meget individuelt, hvor ofte der er behov, det mærker du selv. Du kan også få nytte af en enkelt behandling ind imellem, ved uro-søvnbesvær-tankemylder mm.

 

 

Tilbud om NADA i Blæksprutten.

Nada (øreakupunktur) der er tilbud om NADA Blækspruttens åbningstid, snak med Anne S.

Der er en egenbetaling på 10,- kr. pr bande. (Dette går til materialer) Hvis du ønsker at få nada her i Blæksprutten, kan du kontakte Anne S.

 

 

Mange beskriver, at nålene giver dem ro og styrke til, at kunne være i deres krop.

Link til: www.nada-danmark.dk

 

 

 

 

 

 

 

Dette er blot et billede fra gamle dage,      
hvor vi brugte andre nåle,
end vi gør nu her i nutiden.

                                                                

 

 

 

 

 

 

 

 

NADA – Brugernes historie:

 

Der var engang, for meget, meget længe siden........!

Jep, sådan starter alle gode eventyr. Men dette er ikke et eventyr, men en beretning fra den virkelige virkelighed.

 

Jeg gik rundt, som jeg jo gør, og havde det ikke videre smart i hovedet, for ikke at sige, hele mig – havde det ikke særligt godt.

 

Men en dag spurgte Stephen mig, om jeg kunne tænke mig, at prøve at få NADA, hende i midtpunktet. Og at hvis jeg sagde ja, så skulle jeg være med i hvert fald 20 gange. For det er den tid der går før end man med sikkerhed kan sige at der kan påvises en effekt af behandlingen..

 

Jeg må nok tilstå, at jeg troede ikke rigtig på, at 5 nåle i hvert øre, kunne medvirke til at jeg kunne få det bedre. Men jeg havde det ikke specielt smart i mit hoved, derfor sagde jeg ja. Jeg tænkte, at hvis det ikke hjalp mig – så havde jeg da i det mindste forsøgt, at give det en chance.

 

Jeg mødte så op som aftalt, hende på midtpunktet. Og der var nok 4 andre, der samtidig skulle stikkes. (sådan husker jeg det)

Imens jeg sad der tilbagelænet og slappede af, mærkede jeg med et, en rigtig, rigtig rar fornemmelse i kroppen. Og tænkte, ”oj, det er fedt det her”. Det var nærmest en form for rus jeg var kommet i, blot ikke med stoffer, men med 10 nåle, 5 i hvert øre.

Det var så kun denne ene og første gang, jeg mærkede virkningen på denne måde. Siden fik jeg andre gode effekter af den NADA jeg fik.

Jeg sov bedre, jeg var mere afslappet, kunne bedre kontrollere mine tanker, (der var ikke længere tankemylder på øverste etage) ;-)

Kort sagt: Jeg følte mig mere som mig selv, når jeg fik NADA.

 

Sidenhen fik jeg en NADA uddannelse, Blæksprutten betalte faktisk min NADA uddannelse, imod at jeg ville give Nada på Blæksprutten, til de andre brugere. Vi var to der var afsted sammen. Og vi fik begge vores beviser, på trods af at vi er brugere af systemet, og de andre kursister var ansatte i psykiatrien. Hvad vi som brugere havde lidt postyr ud af, nogle af de ansatte i psykiatrien, mente ikke de kunne tale frit, på grund af, at vi var to brugere til stede på kurset.

 

Som om at vi som brugere ikke aner hvad tavshedspligt er for noget.

Efter der var gået en tid, stoppede jeg dog mit virke i Blæksprutten, da jeg var gået hen og var blevet voldsomt psykisk syg igen, efter at have klaret mig uden indlæggelser i omkring 13 år. Efter små 3 år startede jeg dog på Blæksprutten igen. Og tog langsomt NADA på mit skema igen, efter at være kommet tilbage igen.

 

Da jeg kom tilbage havde den ene ansatte på Blæksprutten også taget en NADA uddannelse. Så nu er vi igen til NADA akupunktøre i Blæksprutten. (Lizzi Ullner)

 

 

Citater fra andre brugere;

"Det kan hjælpe mig med at give ro på kroppen - synes også at det hjælper på min angst." (Kim Mortensen)

 

"Det er godt for min energi - det ligger en dæmper påm mit temperament - det er godt for mit fysiske/psykiske velvære" (Jens Heidemand Jensen) 

 

"Jeg får det bedre psykisk - kan slippe lidt af medicinen - går fast to gange om ugen, for at vedligeholde det - får en bedre ro" (Anne Marie Tackemaqnn)

Værestedet Blæksprutten * Søndergade 29 * 3700 Rønne * Telefon 56 95 58 10


Bornholm Guide