Børnenes vinterferie 2021

 

Onsdag d.17-2-2021

Vi mødtes i Blæksprutten kl.14.00, pakkede spil samt en masse andre ting fra blæksprutten som vi skulle have med på ferie.

Så kørte vi ud og handlede en hel indkøbsvogn fuld, med mad, chips og drikkevare som vi skulle nyde på ferien, efter vi var færdige med at handle, kørte vi til østersømark hvor vi havde fået lov til at låne et anneks af Annes veninde Vivi. Det var et lille men meget hyggeligt sted, med små rum. Vi gav Vivi en æske merci chokolade og en lille plante, men den beholdt vi inde hos os selv til vi skulle hjem. Vi lånte en kagerulle da vi havde glemt en i blæksprutten. 

Så redte vi senge og spillede spil. Senere stegte vi pølser og varmede brød, mens vi spiste fik vi besøg af en sommerfugl som havde taget fejl af datoen. Efter maden vaskede vi op og så spillede vi scrabble, så beliggenhed og ballerina, da det var færdigt skrev vi dagbog og læste Troldepus ved vintertid.

 

Torsdag d.18-2-2021

Vi stod op og Emma gik i bad mens vi ristede krydderboller og gjorde klar til morgenmaden, så spiste vi når Emma var færdig med badet. Efter vi havde ryddet op spillede vi ludo og scrabble, efter det gjorde vi klar til at spise frokost, efter det gik vi tur på stranden der så vi 2 døde svaner. Så gik vi en tur op i skoven på vej der op gik vi forbi røgeriet og cykeludlejning og Vivis flotte have med mange flotte jern ting og planter. Der var meget sne og det var glat på vores tur rundt.

Da vi kom tilbage til annekset lavede vi råcreme og marengs til desserten om aftenen. Vi lavede også dej til pizza og flutes. Mens det hævede spillede vi kort, så lavede vi pizza med skinke og ananas. Efter vi havde spist så vi lidt tv og spiste frugter med råcreme. Så slappede vi lidt af og gik i seng hvor vi læste det sidste af Troldepus ved vintertid. Så fandt vi ud sf vi havde glemt at skrive dagbog så det måtte vi gøre dagen efter.

 

Fredag d.19-2-2021

Vi stod op, Mikkel gik i bad mens vi gjorde klar til morgenmad, efter morgenmaden var det Anne´s tur til at gå i bad. Imens spillede Emma og Mikkel ludo. Da Anne var færdig spillede vi scrabble igen, det spil ønsker vi os i blæksprutten. Så spillede vi kort, efter det varmede vi pizzaen som var til overs fra i går. Efter vi havde ryddet op gik vi tur i skoven og på stranden, vi fik alle våde fødder. Da vi kom hjem spiste vi Tortillachips med ost som vi varmede i mikroovnen, så spillede vi kort igen. Til aftensmad fik vi kylling, salat og hjemmebagte flutes. Eftermaden så vi X factor og bagefter så skrev vi dagbog og læste det sidste af Troldepus i Norge.

 

Lørdag d.20-2-2021

Vi stod op, pakkede lidt, spiste morgenmad, efter det spillede vi kort, spiste frokost, pakkede bussen, gjorde rent og kørte først Emma hjem bagefter Mikkel og så ned at tømme bus i blæksprutten, køre bussen på havnen og så var Anne så heldig at Claus kom og hentede hende og kørte hende hjem det var en hyggelig ferie i Vivis anneks med nogle gode gåture i området.  

 

Værestedet Blæksprutten * Søndergade 29 * 3700 Rønne * Telefon 56 95 58 10


Bornholm Guide